Interieurstyling van Azzoro

Interieurstyling van Azzoro:
Is jouw woonkamer, slaapkamer of keuken toe aan een compleet nieuwe inrichting? Dan zit je bij de interieurstyling van Azzoro goed.
Ingrid kan je helpen een compleet nieuw interieur te creëren. Van kleur advies tot complete uitvoering, geen wens is te gek.

Bij Azzoro kunnen ze je een compleet kleuradvies geven. Maar wanneer je aan alleen kleuren niet genoeg hebt, is er ook een mogelijkheid tot indelingsadvies en zelfs het af-stylen van je interieur is mogelijk.

   

Tijdens de interieurstyling van Azzoro zouden zij alles uit handen kunnen nemen, van brainstorm sessies tot het uitzoeken van kleuren, materialen, meubelen en accessoires.

Bij iedere opdracht voor interieurstyling van Azzoro die wij aannemen beginnen wij met een inspiratiesessie, hierin zullen we samen doornemen welke wensen je hebt, of er al ideeën zijn wat betreft kleuren, misschien al materialen of dat je er helemaal blanco in stapt. Daarnaast bespreken we het budget voor de nieuwe inrichting en welke taken je eventueel zelf zou willen en kunnen uitvoeren.

Ga je bijvoorbeeld zelf schilderen en behangen of zou je dit uit willen besteden? Ga je zelf opzoek naar die ene professionele schilder of wil je gebruik maken van onze contacten. Alles is mogelijk binnen de interieurstyling van Azzoro.

Nadat we samen alle wensen en ideeën hebben besproken zullen wij een moodboard voor je maken. Afhankelijk van de ideeën en wensen die je zelf al hebt, kan dit variëren tussen de 1-3 verschillende moodboards. De gemaakte moodboards kun je digitaal ontvangen zodat je deze rustig, wanneer jij tijd hebt, kunt bekijken. Samen plannen we een call in om de moodboards te bespreken.

Wanneer je er helemaal over uit bent wat het mag gaan worden gaan we door naar de volgende stap. Afhankelijk wat jij van ons nodig hebt. Dit kan een 2D plattegrond zijn waarin we de indeling voor de kamer bepalen. Ook hier ontvang je 1-3 ontwerpen waaruit je zou kunnen kiezen. Welke indeling past het beste bij de ruimte en bij welke indeling voel jij je het prettigst.

Ben jij iemand die het lastig vind om te visualiseren? Dan kan Azzoro ook 3D tekeningen leveren. Door gebruik te maken van 3D tekeningen krijg je een compleet beeld van de ruimte en de indeling. De kleuren, materialen en de meubelen geven in een 3D tekening een goed beeld van hoe de ruimte er uit komt te zien.

Heb je tijdens het gehele proces vragen of opmerkingen? Twijfel je aan de keuze van het moodboard of de indeling? Wij staan open voor al je tussentijdse vragen. Je kunt ons altijd mailen of appen op de moment dat dit jou het beste uit komt.

Wil je toch nog iets veranderen aan het ontwerp? Hierin ben je geheel vrij om dit te doen. Probeer dit gelieve zo vroeg mogelijk aan te geven i.v.m. alle tekening die gemaakt gaan worden.

Kun jij dit gehele project nou niet uit handen geven en zit je er graag met je neus boven op? Dan hebben we iets leuks voor je! We gaan het gehele proces samen doorlopen. Zo bieden wij ook shop begeleiding aan. Dit kan bij de winkels die jij leuk vind en waar jij graag komt, maar wil je nou totaal iets anders dat niet in iedere woning of winkel te vind is? Dan kunnen wij je ook meenemen naar één van onze leveranciers om ideeën en inspiratie op te doen. Wellicht lopen we hier samen tegen de perfect meubelen of accessoires aan die jouw interieur helemaal compleet maken.

Ben jij klaar voor de interieurstyling van Azzoro? Boek dan nu geheel vrijblijvend een inspiratiesessie!

Vul het contactformulier in

 

0 reacties
Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer leuke blogs

Wat de zomertijd doet voor jouw interieur
Wat de zomertijd doet voor jouw interieur

Zomertijd: 25 maart 2023 zetten we de klok weer één uur vooruit. Helaas kunnen we dan een uur korter slapen, feesten, drinken of wellicht werk jij een nachtdienst, dan betekend dat een uurtje minder werken. Voor ons interieur betekend de zomertijd veel positiefs. Ik...

Breng lente in je interieur
Breng lente in je interieur

We komen steeds dichter bij de lente, en wat heb ik daar zin in! Die druilerige dagen met regen en harde wind ben ik langzamerhand wel een beetje beu. Al heeft het ook wel weer iets gezelligs, kaarsjes aan en lekker met een dekentje en een kop thee op de bank. Wanneer...

De dag van de liefde: Valentijnsdag
De dag van de liefde: Valentijnsdag

Dinsdag 14 februari is het de dag van liefde, Valentijnsdag! Wie geef jij dit jaar extra liefde? Je vriendin of je vriend romantisch verrassen? Of wil jij je moeder, tante of oma een leuke Valentijn bezorgen: met deze cadeautips maak jij dit jaar de Valentijn helemaal...

De waardering van www.azzoro.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 118 reviews.