Interieurstyling van Azzoro

Interieurstyling van Azzoro:
Is jouw woonkamer, slaapkamer of keuken toe aan een compleet nieuwe inrichting? Dan zit je bij de interieurstyling van Azzoro goed.
Ingrid kan je helpen een compleet nieuw interieur te creëren. Van kleur advies tot complete uitvoering, geen wens is te gek.

Bij Azzoro kunnen ze je een compleet kleuradvies geven. Maar wanneer je aan alleen kleuren niet genoeg hebt, is er ook een mogelijkheid tot indelingsadvies en zelfs het af-stylen van je interieur is mogelijk.

   

Tijdens de interieurstyling van Azzoro zouden zij alles uit handen kunnen nemen, van brainstorm sessies tot het uitzoeken van kleuren, materialen, meubelen en accessoires.

Bij iedere opdracht voor interieurstyling van Azzoro die wij aannemen beginnen wij met een inspiratiesessie, hierin zullen we samen doornemen welke wensen je hebt, of er al ideeën zijn wat betreft kleuren, misschien al materialen of dat je er helemaal blanco in stapt. Daarnaast bespreken we het budget voor de nieuwe inrichting en welke taken je eventueel zelf zou willen en kunnen uitvoeren.

Ga je bijvoorbeeld zelf schilderen en behangen of zou je dit uit willen besteden? Ga je zelf opzoek naar die ene professionele schilder of wil je gebruik maken van onze contacten. Alles is mogelijk binnen de interieurstyling van Azzoro.

Nadat we samen alle wensen en ideeën hebben besproken zullen wij een moodboard voor je maken. Afhankelijk van de ideeën en wensen die je zelf al hebt, kan dit variëren tussen de 1-3 verschillende moodboards. De gemaakte moodboards kun je digitaal ontvangen zodat je deze rustig, wanneer jij tijd hebt, kunt bekijken. Samen plannen we een call in om de moodboards te bespreken.

Wanneer je er helemaal over uit bent wat het mag gaan worden gaan we door naar de volgende stap. Afhankelijk wat jij van ons nodig hebt. Dit kan een 2D plattegrond zijn waarin we de indeling voor de kamer bepalen. Ook hier ontvang je 1-3 ontwerpen waaruit je zou kunnen kiezen. Welke indeling past het beste bij de ruimte en bij welke indeling voel jij je het prettigst.

Ben jij iemand die het lastig vind om te visualiseren? Dan kan Azzoro ook 3D tekeningen leveren. Door gebruik te maken van 3D tekeningen krijg je een compleet beeld van de ruimte en de indeling. De kleuren, materialen en de meubelen geven in een 3D tekening een goed beeld van hoe de ruimte er uit komt te zien.

Heb je tijdens het gehele proces vragen of opmerkingen? Twijfel je aan de keuze van het moodboard of de indeling? Wij staan open voor al je tussentijdse vragen. Je kunt ons altijd mailen of appen op de moment dat dit jou het beste uit komt.

Wil je toch nog iets veranderen aan het ontwerp? Hierin ben je geheel vrij om dit te doen. Probeer dit gelieve zo vroeg mogelijk aan te geven i.v.m. alle tekening die gemaakt gaan worden.

Kun jij dit gehele project nou niet uit handen geven en zit je er graag met je neus boven op? Dan hebben we iets leuks voor je! We gaan het gehele proces samen doorlopen. Zo bieden wij ook shop begeleiding aan. Dit kan bij de winkels die jij leuk vind en waar jij graag komt, maar wil je nou totaal iets anders dat niet in iedere woning of winkel te vind is? Dan kunnen wij je ook meenemen naar één van onze leveranciers om ideeën en inspiratie op te doen. Wellicht lopen we hier samen tegen de perfect meubelen of accessoires aan die jouw interieur helemaal compleet maken.

Ben jij klaar voor de interieurstyling van Azzoro? Boek dan nu geheel vrijblijvend een inspiratiesessie!

Vul het contactformulier in

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 10 originele interieur cadeaus om te geven en te krijgen - Azzoro - […] Naast onze webshop hebben wij zoals de meeste van jullie wel weten ook een fysieke winkel. Maar naast al…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer leuke blogs

Hoe werkt een Ashleigh & Burwood brander?

Hoe werkt een Ashleigh & Burwood brander?

Geur is zo bepalend voor hoe je je voelt, hoe je de dag door komt en in welke gemoedstoestand men zich verkeerd. De collectie van Ashleigh and Burwood helpt je een fijn gevoel in je interieur te creëren. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Plaats de geurlamp op een...

10 originele interieur cadeaus om te geven en te krijgen

10 originele interieur cadeaus om te geven en te krijgen

10 originele interieur cadeaus om te geven en te krijgen:
1. Zijde boeket
2. Zijde kamerplant
3. Ashleigh & Burwood geurbrander
4. Dierenlamp
5. Glasschilderij
6. (tafel) decoratie
7. amberblokjes / geurblokjes
8. cadeaukaart
9. interieuradvies
10. kerst gerelateerd cadeau

De eerste Azzoro luxe woonwinkel in Nederland

De eerste Azzoro luxe woonwinkel in Nederland

De eerste Azzoro luxe woonwinkel in Nederland is afgelopen zaterdag 25 juni 2022 geopend. Zutphen heeft de primeur. De winkel is jungle chique ingericht en wordt een echte beleving genoemd. De winkel aan de Beukerstraat 6 te Zutphen is ’s morgens om 9:30 uur...

De waardering van www.azzoro.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 38 reviews.